دانلود پکیج Android SDK 26.1.1 + NDK + Platform Tools

دانلود پکیج Android SDK 26.1.1 + NDK + Platform Tools

Android SDK یا کیت توسعه نرم افزار اندروید، مجموعه ابزار ها و برنامه هایی است که برنامه نویسان از طریق آن می توانند اقدام به ساخت و توسعه اپلیکیشن های اندرویدی کنند. در واقع اگر شما قصد داشته باشید تا برنامه های اندرویدی برای هر نوع پلتفرمی (تلفن هوشمند، Android TV، گجت های هوشمند، اتومبیل، […]

Android SDK یا کیت توسعه نرم افزار اندروید، مجموعه ابزار ها و برنامه هایی است که برنامه نویسان از طریق آن می توانند اقدام به ساخت و توسعه اپلیکیشن های اندرویدی کنند. در واقع اگر شما قصد داشته باشید تا برنامه های اندرویدی برای هر نوع پلتفرمی (تلفن هوشمند، Android TV، گجت های هوشمند، اتومبیل، بازی) توسعه دهید، به این کیت توسعه نیاز خواهید داشت. شما می توانید از این SDK به صورت تنها و با خط فرمان (CMD) و یا از طریق IDE اندروید استودیو از آن استفاده کنید که امکانات بیشتری را در اختیار شما قرار می دهد.

دانلود پکیج Android SDK

همانطور که گفتیم، Android SDK شامل مجموعه ای از ابزار هاست که برای توسعه اپ های اندرویدی استفاده می شود. این ابزار ها شامل دیباگر ها، کتابخانه ها، شبیه ساز تلفن همراه، داکیومنت ها، کد های نمونه و آموزش ها می باشد. Android SDK در حال حاضر توسط سه سیستم عامل لینوکس، ویندوز و مک پشتیبانی می شود.

تا اواخر سال 2014، نرم افزار Eclipse با استفاده از افزونه Android Development Tools (ADT)، محیط توسعه یا IDE رسمی برای برنامه نویسی اندروید بود. از سال 2015 و با آمدن Android Studio، این نرم افزار به عنوان محیط توسعه رسمی معرفی شد و ADT نیز از طرف گوگل منسوخ شد تا کاربران از اندروید استودیو و Android SDK استفاده کنند. البته برنامه نویسان در انتخای IDE و ابزار های ویرایشگر متن آزاد هستند. شما حتی می توانید با برنامه notepad نیز اپ اندروید بنویسید. (اگر امکان استفاده از Android Studio را دارید، کار معقولی به نظر نمی رسد).

دانلود پکیج Android SDK

دانلود پکیج Android SDK

Android NDK

با استفاده از Android Native Development Kit، توسعه دهندگان قادر خواهند بود تا کد های نوشته شده به زبان C یا ++C را بر روی پردازنده های معماری ARM یا x86 اجرا کنند. (پردازنده اکثر گوشی های هوشمند). همچنین کتابخانه های native نیر می توانند در کد جاوا فراخوانی شده و از آن ها استفاده کرد.

به طور کلی هدف از وجود این کتابخانه، دسترسی به سرعت و عملکرد بسیار بالا است. از آنجایی که سی و سی پلاس پلاس زبان های کامپایلری هستند و مستقیما به کد ماشین تبدیل می شوند (برخلاف جاوا و کاتلین)، از سرعت اجرای بیشتری برخوردار هستند. همچنین هسته سیستم عامل اندروید که برپایه لینوکس می باشد نیز با سی و سی پلاس پلاس نوشته شده است. از Android NDK بیشتر برای کاربرد های هوش مصنوعی، پردازش های سنگین، بازی های رایانه ای و خیلی موارد دیگر استفاده می شود.